Konya'da ev sahibi olmak için çok büyük fırsat! Sadece 195 bin lira

Konya'da ev sahibi olmak için çok büyük fırsat! Sadece 195 bin lira

Ev sahibi olmanın günden güne zorlaştığı Konya'da konut sahibi olmak için önemli bir fırsat doğdu. Özellikle doğayı sevenler için Hüyük ilçesinde 2 kat konut imarlı arsalar satışa sunuldu. İşte detaylar...

Yükselen konut kredisi faizleri ve artan konut fiyatları nedeniyle vatandaşların konut satın alabilmesi zorlaştı. Konut sektöründe iş yapan sektör temsilcileri de durumdan oldukça şikayetçi.

Özellikle müteahhitler yerel yönetimlerin yeteri kadar ucuz konut arazisi üretemediğinden yakınıyor. Üretilen arazilerde kurulan konutlar ise dev rakamlara satışa konuyor. Sektörler arasındaki fiyat farklarının acısını ise vatandaş çekiyor.

Konya'da konut sahibi olabilmek için ise önemli bir fırsat doğdu. Çoğunlukla vatandaşın işine yaramayacağı şimdiden belli gibi olan bir ihale şehirde umutları artırdı.

Hüyük Belediyesi, 25 Temmuz 2024 günü büyük bir ihaleyle konut ve ticaret alanı oluşturulması için 48 araziyi satışa sunacak. 48 arazi açık artırma usulüyle satılacak. Bu da ihalenin açılış fiyatını katladıkça katlayacak.

huyukte-belediye-arazileri-satisa-sunuldu.jpg

Satışa sunulan araziler Başlamış, Göçeri, Çavuş, Çamlıca, İmrenler, Köşk, Mutlu ve Kıreli Mahallelerinde bulunuyor.

HÜYÜK TURİZMİNE BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAK

Satışa sunulan arazilerde kurulacak muhtemel konutlar ve ticaret alanlarının Hüyük ilçe turizmine büyük katkı sağlayacak. Çilek ve üzüm yetiştiriciliği yapılan ilçede yerel seçimler sonrasında girişimcilerin davet edildiği biliniyor.

Belediye yönetiminin bu hamlesi de ilçede oldukça olumlu karşılanıyor.

Satışa sunulan arsaların tam listesi ve konumları şu şekilde:

01-huyuk-satilan-araziler.jpg02-huyuk-satilan-araziler.jpg03-huyuk-satilan-araziler.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.