Konya'da Park Duvarına Çarpan Otomobilde 3 Kişi Yaralandı

Konya'da Park Duvarına Çarpan Otomobilde 3 Kişi Yaralandı

Konya'nın Karapınar ilçesinde meydana gelen kazada, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil parkın duvarına çarptı. Kazada 3 kişi yaralandı.

Konya'nın Karapınar ilçesinde, 23.40 sıralarında Fatih Mahallesi'nde bir akaryakıt istasyonunun önünde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobil parkın duvarına çarptı. Edinilen bilgilere göre, Ö.Y. yönetimindeki 33 ARV 288 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Ahmet Hamdi Mutlu Parkı'nın duvarına çarptı.

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Kaza sonucunda sürücü Ö.Y. ile araçta bulunan Z.T. ve E.T. yaralandı. Olay yerine yapılan ihbar üzerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Karapınar Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayla İlgili İnceleme Başlatıldı

Kazanın ardından olay yerinde inceleme başlatıldı. Yetkililer, kazanın nedenlerini belirlemek amacıyla soruşturma yürütmektedir. Halkın güvenliği için benzer kazaların önlenmesi adına gereken önlemlerin alınması bekleniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.