Konya’da polisi görünce kaçan cezaevi firarisi uyuşturucu ile yakalandı

Konya’da polisi görünce kaçan cezaevi firarisi uyuşturucu ile yakalandı

Konya'nın Akşehir ilçesinde polis ekiplerinden kaçmaya çalışan iki şüpheli, kovalamaca sonucu yakalandı. Şüphelilerden biri cezaevi firarisi çıkarken, üzerlerinde uyuşturucu madde ele geçirildi.

Konya'nın Akşehir ilçesinde devriye görevi yapan polis ekipleri, şüpheli hareketlerde bulunan iki şahsın peşine düştü. Kaçan şüphelilerden biri cezaevi firarisi çıktı.

Polis Takibi Sonrası Uyuşturucu Ele Geçirildi

Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, uyuşturucu madde kullanan ve sevk eden şahıslara yönelik çalışma yürüttü. Ekiplerin Yeni Mahalle'de devriye sırasında kaçmaya çalışan Ü.B. ve A.Y. isimli iki şüpheli, kısa süren bir kovalamaca sonucu yakalandı. Şahısların üzerlerinde yapılan aramada 5 gram sentetik uyuşturucu hap ele geçirildi.

Cezaevi Firarisi Olduğu Ortaya Çıktı

Yakalanan şüphelilerden Ü.B.'nin yapılan GBT sorgusunda cezaevi firarisi olduğu ve silahla yağma ile hırsızlık başta olmak üzere 5 ayrı suçtan arandığı tespit edildi. Narkotik ekipleri, ele geçirilen uyuşturucu maddelere el koyarak şüpheliler hakkında "Uyuşturucu madde bulundurmak, kullanmak ve kabul etmek" suçlarından işlem başlattı.

Cezaevine Gönderildi

İşlemleri tamamlanan şüphelilerden Ü.B., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Akşehir Cezaevi’ne gönderildi. Diğer şüpheli A.Y. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Konya’da polisi görünce kaçan cezaevi firarisi uyuşturucu ile yakalandı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.