Konya'da Trafik Kazası: Hamile Kadın Hayatını Kaybetti, İki Kişi Yaralandı

Konya'da Trafik Kazası: Hamile Kadın Hayatını Kaybetti, İki Kişi Yaralandı

Konya'nın Kulu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, hamile bir kadın yaşamını yitirirken, motosiklet sürücüsü ve bir çocuk yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Konya'nın Kulu ilçesinde, Zincirlikuyu Mahallesi ile Tuzyaka Mahallesi arasında gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, M.B. (69) idaresindeki plakası öğrenilemeyen otomobil, aynı yönde seyir halinde olan R.H.S. (38) idaresindeki motosiklete arkadan çarptı.

Yaralılar ve Müdahale

Kazada, motosiklet sürücüsü R.H.S., motosiklet üzerinde yolcu olarak bulunan hamile kadın A.H. ve 7 yaşındaki S.S. yaralandı. Olay yerine ihbar üzerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ambulanslarla Kulu Bölge Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan hamile kadın A.H., ilk müdahalenin ardından Konya'daki Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Ancak, tüm müdahalelere rağmen A.H. kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Diğer Yaralıların Durumu

Kazanın ardından motosiklet sürücüsü R.H.S. ve 7 yaşındaki S.S., Kulu Bölge Devlet Hastanesi'ndeki tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Sürücü Gözaltına Alındı

Kazanın ardından otomobil sürücüsü M.B.'nin gözaltına alındığı bildirildi. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Kaza, trafik güvenliği konusundaki endişeleri bir kez daha gündeme getirdi. Konuyla ilgili gelişmeler takip edilecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.