Konyaspor, Riechedly Bazoer ile 2 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Konyaspor, Riechedly Bazoer ile 2 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Trendyol Süper Lig takımlarından Konyaspor, Hollandalı savunma oyuncusu Riechedly Bazoer ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. İmza töreni Konyaspor Müzesi'nde gerçekleşirken, Bazoer yeşil-beyazlı formayla büyük hedeflere yürüyecek.

Konyaspor, Trendyol Süper Lig'deki transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kulüp, Hollandalı tecrübeli savunma oyuncusu Riechedly Bazoer ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Konyaspor Müzesi’nde gerçekleşen imza töreninde Konyaspor Futbol Şube Sorumlularından Erkut Çağlar Çelik hazır bulundu. Kulüp tarafından yapılan açıklamada, "Riechedly Bazoer'e hoş geldin diyor, yeşil beyaz formamız altında başarılar diliyoruz. Bazoer, takımımızda 20 numaralı formayı giyecek" ifadeleri kullanıldı.

Bazoer: “Taraftarlarımızı Mutlu Edeceğiz”

İmza töreninin ardından açıklamalarda bulunan Riechedly Bazoer, Konyaspor'un kendisine olan ilgisinden memnun olduğunu dile getirdi. Bazoer, "Konyaspor’un bana olan ilgisi beni çok mutlu etti. Taraftarımızın bizi her zaman destekleyeceğini biliyorum ve bu destekle birlikte umarım başarılı bir sezon geçiririz. Alacağımız galibiyetlerle onları mutlu edeceğiz" dedi.

Konyaspor, Riechedly Bazoer ile 2 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Erkut Çağlar Çelik: “Savunmamıza Güç Katacak”

Konyaspor Futbol Şube Sorumlularından Erkut Çağlar Çelik ise transferle ilgili, "Riechedly Bazoer gerçekten önemli bir oyuncu. Kariyerinde Avrupa'nın önde gelen kulüplerinde forma giydi. PSV altyapısında yetişmiş bir oyuncu ve Hollanda Milli Takımı'nda da forma giydi. Savunmamıza önemli katkılar yapacağına inanıyoruz. Ayrıca bir forvet transferi üzerinde de çalışıyoruz ve fırsat transferleriyle kadromuzu daha da güçlendirebiliriz" ifadelerini kullandı.

Bazoer’in Kariyerinden Notlar

Riechedly Bazoer, PSV altyapısından çıkmış ve Hollanda Milli Takımı'nın formasını giymiş bir oyuncu. Kariyerinde AZ Alkmaar, Vitesse, VfL Wolfsburg, FC Utrecht, FC Porto ve Ajax gibi önemli kulüplerde forma giyen deneyimli savunmacı, Konyaspor’da 20 numaralı formayı terletecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.