Konyaspor, Umut Nayir'i Kadrosuna Kattı

Konyaspor, Umut Nayir'i Kadrosuna Kattı

Konyaspor, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ederken forvet oyuncusu Umut Nayir ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Umut Nayir, 22 numaralı formayı giyecek.

Konyaspor, transfer döneminde önemli bir adım daha atarak forvet oyuncusu Umut Nayir ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Slovenya'daki kamp yapılan otelde gerçekleşen imza töreninde futbol şube sorumlularından Yusuf Küçükbakırcı da hazır bulundu.

İmza Töreni ve Kulüp Açıklaması

İmza töreninin ardından kulüpten yapılan açıklamada, "Umut Nayir'e hoş geldin diyor, yeşil-beyazlı formamız altında başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verildi. Konyaspor'un transfer çalışmaları kapsamında önemli bir hamle olarak değerlendirilen bu transfer, taraftarlar tarafından da memnuniyetle karşılandı.

Umut Nayir, 22 Numaralı Forma ile Sahada

Umut Nayir, Konyaspor'da 22 numaralı formayı terletecek. Tecrübeli forvet oyuncusu, Konyaspor'un hücum hattına önemli bir katkı sağlayacak. Yeşil-beyazlı takımın başarısı için mücadele edecek olan Umut Nayir, yeni sezonda performansıyla dikkat çekmeyi hedefliyor.

Konyaspor, Umut Nayir'i Kadrosuna Kattı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.