Konyaspor'da flaş ayrılık! Anlaşılacak gibiydi

Konyaspor'da flaş ayrılık! Anlaşılacak gibiydi

Konyaspor, 2023-2024 sezonunda transfer ettiği 35 yaşındaki Fransız orta saha oyuncusu Steven Nzonzi ile yollarını ayırdı. Kulüp, Nzonzi’nin sözleşmesinin sona erdiğini ve oyuncuya verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ettiklerini duyurdu.

Konyaspor, transfer çalışmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz sezon iyi bir performans ortaya koyan oyunculardan biri olan 35 yaşındaki Fransız oyuncu Steven Nzonzi'yle yolların ayrıldığı bildirildi.

steven-nzonzi-konyaspordan-ayrildi.jpg

Konyaspor'dan yapılan paylaşımda "TEŞEKKÜRLER STEVEN NZONZI! Futbolcumuz Steven Nzonzi'nin sözleşmesi sona ermiştir. Kulübümüze verdiği hizmetlerden dolayı Nzonzi'ye teşekkür ederiz" denildi.

Konyaspor'un 2023-2024 sezonunda kadrosuna kattığı Steven Nzonzi, yeşil-beyazlı forma altında toplam 36 maça çıktı. Orta saha oyuncusu, bu süre zarfında 4 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı.

Bu bir son dakika haberidir. Olay yerindeki gelişmelere dair tüm bilgiler bu haberin içinde verilecektir.

Memleket.com.tr Konya'dan Son Dakika Haberleri Sizlere Anlık Olarak Ulaştırmaktadır.

Gelişmeleri takip etmek için sayfayı yenileyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.