Konyaspor'da taraftar bu transferleri bekliyor

Konyaspor'da taraftar bu transferleri bekliyor

Yeşil-Beyazlılar, transfer tahtasının açılmasının ardından imzalar peş peşe atıyor. Nzonzi ile bir yıl daha anlaşılırken, Pedrinho ve Melih İbrahimoğlu'nun da yakın zamanda imza atması bekleniyor.

Konyaspor, transfer döneminde oldukça aktif bir şekilde hareket ediyor. Yeşil-beyazlılar, son olarak Steven Nzonzi ile sözleşmesini uzatarak tecrübeli futbolcunun kadroda kalmasını sağladı. Nzonzi, geçtiğimiz sezon gösterdiği performans ile takımın en önemli isimleri arasında yer almıştı.

Konyaspor'un transferde bir diğer hedefi ise Brezilyalı sol kanat oyuncusu Pedrinho. CSKA 1948 forması giyen 27 yaşındaki futbolcu ile prensip anlaşmasına varılan Pedrinho'nun bugün veya yarın imza için Konya'ya gelmesi bekleniyor. Pedrinho, Bulgaristan ekibi ile geride bıraktığımız sezonda 39 maça çıkarak 12 gol ve 6 asistlik bir performans sergilemişti.

Konyaspor'un transfer listesinde yer alan bir diğer isim ise Melih İbrahimoğlu. Avrupa maçlarının ardından Konya'ya gelecek olan İbrahimoğlu, 3 yıllık sözleşme imzalayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler