Konyaspor'dan kaçar gibi gidip Antalyaspor'un başını yakan futbolcu Bulgaristan'da soluğu aldı

Konyaspor'dan kaçar gibi gidip Antalyaspor'un başını yakan futbolcu Bulgaristan'da soluğu aldı

Konyaspor ve Antalyaspor macerası sorunlarla dolu geçen Zymer Bytyqi, kariyerine Bulgaristan'da devam ediyor. Kosovalı futbolcu, CSKA Sofia ile anlaştı.

Konyaspor ve Antalyaspor formalarıyla Türk futbolseverlerin yakından tanıdığı Zymer Bytyqi, yeni bir maceraya yelken açtı. Kosovalı kanat oyuncusu, bonservisi elindeyken Bulgaristan ekibi CSKA Sofia ile sözleşme imzaladı.

Konyaspor'da Başarılı Bir Dönem

2021 yılında Konyaspor'a transfer olan Bytyqi, yeşil-beyazlı formayla başarılı bir dönem geçirmişti. Ancak 2023'te yaşanan beklenmedik bir gelişmeyle Yunanistan'a giderek Olympiakos ile sözleşme imzalamıştı. Konyaspor, bu transferden 350 bin Euro bonservis geliri elde ederken, oyuncu da 750 bin Euro alacağından feragat etmişti.

Antalyaspor Macerası Hüsranla Sonlandı

Geçen sezon Antalyaspor'a transfer olan Bytyqi, Akdeniz ekibinde de beklentileri karşılayamadı. Alacaklarını alamadığı gerekçesiyle sözleşmesini tek taraflı fesheden Kosovalı futbolcu, daha sonra Antalyaspor'u FIFA'ya şikayet ederek transfer tahtasının kapanmasına neden olmuştu.

CSKA Sofia'da Yeni Bir Başlangıç

CSKA Sofia, ligde zor günler geçiren takımlardan biri. 1 galibiyet ve 5 yenilgiyle son sıralarda yer alan Bulgar ekibi, Zymer Bytyqi transferiyle hücum hattını güçlendirmeyi amaçlıyor. 28 yaşındaki futbolcu, yeni takımında başarılı olup kariyerine yeniden ivme kazandırabilecek mi, merak konusu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.