Rakip şut atamayınca Konyaspor bir ilki başardı

Rakip şut atamayınca Konyaspor bir ilki başardı

Süper Lig'in dikkat çeken takımlarından Konyaspor, Kayserispor karşısında aldığı golsüz beraberlikle savunmada önemli bir adım attı. Yeşil-beyazlılar, 5 maç sonra kalesini gole kapatarak taraftarlarına sevinç yaşattı.

Geçen sezon ve bu sezon başında savunmada sıkıntı yaşayan Konyaspor, son haftalarda gösterdiği performansla dikkat çekiyor. Ancak bu istatistikte durumu oldukça kötü görünen Kayserispor'un katkısı da yadsınamaz boyuttaydı.

Özellikle Kayserispor maçında sergilediği sağlam oyun, teknik direktör Ali Çamdalı'yı memnun etti. Çamdalı, maçın ardından yaptığı açıklamada, "Kayseri maçından çıkan en pozitif nokta gol yememeleriydi." diyerek savunmadaki gelişimi vurgulamıştı.

Kayserispor, konuk olduğu Konyaspor'a karşı 3'ü isabetli 9 şut attı. Tek gollük pozisyonu bulabilen Kayserispor'da Cardoso'nun vuruşunu kaleci Slowik kurtarmayı başarınca önemli bir dönüm noktası gerçekleşmiş oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.