Kulu Yeşilyurt Mahalle Muhtarı Ağabeyini Kaybetti

Kulu Yeşilyurt Mahalle Muhtarı Ağabeyini Kaybetti

Kulu ilçesi Yeşilyurt Mahallesinin sevilen isimlerinden Mahalle Muhtarı Fatih Yıldırım'ın ağabeyi Fevzi Yıldırım hayatını kaybetti.

Kulu ilçesi Yeşilyurt Mahallesinde uzun yıllardır muhtarlık görevi yapan Fatih Yıldırım'ın ağabeyi Fevzi Yıldırım, hayata gözlerini yumdu. Merhum Fevzi Yıldırım'ın vefatı, hem ailesini hem de mahalle sakinlerini yasa boğdu.

Mahalle Sakinlerinden Başsağlığı Mesajları

Yeşilyurt Mahallesinde sevilen bir isim olan Fevzi Yıldırım'ın vefat haberi, mahalle sakinleri tarafından büyük üzüntüyle karşılandı. Sosyal medyada ve çevrede Fevzi Yıldırım'a Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dilekleri yağdı.

Kulu'nda Cenaze Töreni

Merhum Fevzi Yıldırım'ın cenazesi, Kulu'da düzenlenecek olan törenle toprağa verilecek. Cenaze tarihi ve saati hakkında detaylı bilgi, yakın çevresi tarafından daha sonra paylaşılacak.

memleket.com.tr olarak merhum Fevzi Yıldırım'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.