Mamak'ta Sahipsiz Köpeklerden Kaçan Kadına Araba Çarptı

Ankara'nın Mamak ilçesinde yaşanan olayda, sahipsiz sokak köpeklerinden kaçan bir kadın yola atlayarak hareket halindeki bir otomobilin çarpması sonucu yaralandı. Olay, çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı.

Mamak'ta Sokak Köpeklerinin Saldırısı Mamak ilçesi, Keçiören ilçesi Fahri Korutürk Mahallesi Neşet Ertaş Caddesi'nde kaldırımda yürüyen bir kadın, sahipsiz sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Köpeklerden kaçmaya çalışan kadın, panikle yola atladı.

Otomobil Çarpması ve Yaralanma Yola atlayan kadına, o sırada hareket halinde olan bir otomobil çarptı. Çevredeki vatandaşlar hemen durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı kadına ilk müdahaleyi yaparak hastaneye kaldırdı. Kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Güvenlik Kamerası Görüntüleri

Olay anı çevrede bulunan güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, kadının köpeklerden kaçarken panikle yola atladığı ve otomobilin çarpması anı net bir şekilde görülüyor.

Vatandaşların Tepkisi ve Önlemler

Çevrede yaşayan vatandaşlar, sahipsiz sokak köpeklerinin oluşturduğu tehlikeye dikkat çekerek yetkililerin bu konuda önlem almasını talep etti. Özellikle bu tür olayların tekrar yaşanmaması için gerekli tedbirlerin bir an önce alınması gerektiğini belirttiler.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.