Merih Demiral'ın UEFA Soruşturmasında Kritik Gün: Savunmasını Bugün Verecek

Merih Demiral'ın UEFA Soruşturmasında Kritik Gün: Savunmasını Bugün Verecek

A Milli Futbol Takımı'nın savunma oyuncusu Merih Demiral, EURO 2024'te Avusturya maçında attığı gol sonrası yaptığı bozkurt işareti nedeniyle UEFA tarafından başlatılan soruşturma kapsamında bugün savunmasını sunacak.

UEFA'nın Merih Demiral Soruşturması Devam Ediyor

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) son 16 turunda A Milli Futbol Takımı, Avusturya'yı 2-1 yenerek çeyrek finale yükseldi. Türkiye adına golleri atan Merih Demiral, gol sevincinde bozkurt işareti yapması nedeniyle UEFA tarafından incelemeye alındı. UEFA, bu davranışın siyasi içerik taşıyıp taşımadığını değerlendirmek için soruşturma başlattı.

TFF'den Açıklama: "2 Maç Ceza Verildi" Haberleri Asılsız

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), konuyla ilgili açıklama yaparak bazı basın organlarında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti. TFF, "Bild Gazetesi kaynak gösterilerek, 'Merih Demiral'a UEFA tarafından 2 maç ceza verildi' şeklinde yayınlanan haberler gerçeği yansıtmamaktadır" ifadesini kullandı. TFF, UEFA'nın henüz bir karar vermediğini ve Merih Demiral'ın bugün savunmasını vereceğini duyurdu.

Merih Demiral Savunmasını Bugün Sunacak

Milli oyuncu Merih Demiral, UEFA'nın başlattığı soruşturma kapsamında savunmasını bugün sunacak. UEFA, Demiral'ın savunmasını değerlendirdikten sonra kararını açıklayacak. Bu karar, Merih Demiral'ın turnuvadaki geleceğini belirleyecek ve Türkiye'nin çeyrek finaldeki planlarını etkileyecek.

Merih Demiral'ın UEFA'ya vereceği savunma ve UEFA'nın bu savunmaya vereceği yanıt, futbol camiası tarafından merakla bekleniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler