Mide bulandıran haber: Umumi tuvalette bağırsak temizlediler

Mide bulandıran haber: Umumi tuvalette bağırsak temizlediler

Adana'da 2 kişi, halk sağlığını hiçe sayarak umumi bir tuvalette bağırsak temizlerken görüntülendi. Sosyal medyada paylaşılan fotoğraf büyük tepki topladı.

Adana'nın Seyhan ilçesinde yaşanan olay, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. İddiaya göre, Sarıyakup Mahallesi'ndeki Büyüksaat civarında bulunan bir umumi tuvalette 2 kişi, hijyen kurallarını hiçe sayarak bağırsak temizliği yaptı. Bu görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasıyla büyük bir tepki dalgası oluştu.

Sosyal Medyada Tepki Yağdı

Olayın sosyal medyaya yansımasıyla birlikte, halk sağlığını tehdit eden bu davranışa karşı birçok kullanıcı tepkisini dile getirdi. Fotoğrafı paylaşan kişinin, bağırsakları temizleyen kişilere uyarıda bulunduğu, ancak bu kişilerin uyarıları dikkate almadığı öğrenildi. Halkın sağlığını tehdit eden bu tür davranışların cezasız kalmaması gerektiği yönünde çağrılar yapıldı.

Mide bulandıran haber: Umumi tuvalette bağırsak temizlediler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.