Milli maç heyecanı Konya'da dev ekranda: Ek seferler düzenlenecek

Milli maç heyecanı Konya'da dev ekranda: Ek seferler düzenlenecek

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası çeyrek final maçında Hollanda ile karşılaşacak. Konya’da, şehrin tek noktasında dev ekran kurulacak. Maç sonrası ek ulaşım seferleri düzenlenecek.

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası çeyrek final maçında Hollanda ile karşı karşıya gelecek. Bu kritik karşılaşma, Berlin Olimpiyat Stadı'nda saat 22.00’de başlayacak ve Fransız hakem Clement Turpin tarafından yönetilecek. Türkiye'nin çeyrek finalde Hollanda'yı geçerek yarı finale yükselme hedefi bulunuyor.

Konya’da Dev Ekran Coşkusu

Konya'da milli maç coşkusu, Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu önünde kurulacak dev ekranda yaşanacak. Konya Valiliği’nin kararı doğrultusunda, toplu maç izleme organizasyonu sadece bu noktada yapılacak. Şehirdeki futbolseverler, bu özel anı birlikte yaşamak için stadyum önünde toplanacak.

Ulaşımda Ek Seferler

Konya AKOM, 6 Temmuz Cumartesi günü saat 22.00’de oynanacak Türkiye - Hollanda maçı sonrası ulaşımda düzenlemelere gidileceğini açıkladı. Maç sonrası otobüs ve tramvaylarda ek seferler düzenlenecek. Özellikle Stadyum ile Otogar tramvay durakları arasında aktarma yapılacak, Yazır bölgesinden ise 52-56 ve 58 numaralı otobüslerle ilave seferler sağlanacak. Tramvaylarda ise milli maç sonrası Alaaddin istikametine ek seferler planlandı.

A Milli Takımda Eksikler

A Milli Takım’da, kart cezalıları İsmail Yüksek ve Orkun Kökçü’nün yanı sıra, bozkurt hareketi nedeniyle UEFA’dan ceza alan Merih Demiral bu maçta forma giyemeyecek. Hollanda’da ise cezalı oyuncu bulunmuyor.

Yarı Final Mücadelesi

Çeyrek finali geçen takım, İngiltere-İsviçre eşleşmesinin galibiyle 10 Temmuz’da Dortmund’da yarı final mücadelesine çıkacak. Türkiye'nin Hollanda karşısında elde edeceği zafer, yarı finale yükselme şansını artıracak ve futbolseverlere büyük bir heyecan yaşatacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.