Milli Takım'da İyi Konya'da Kötü!

Milli Takım'da İyi Konya'da Kötü!

Konyaspor'un büyük umutlarla kadrosuna kattığı Umut Nayir'in ligin ilk haftasından bu yana suskunluğu sürüyor. Milli Takım'ın İzlanda'yı 3-1 yendiği maçta çok beğenilen Umut, Konyaspor formasıyla isteneni bir türlü veremiyor.

Yeni sezona Kasımpaşa galibiyetiyle başlayan Konyaspor, topladığı 7 puanla ligin zirvesine tekrardan ortak oldu. Güçlü Samsunspor'a kaleyi göstermeyen yeşil beyazlılarda takımdaki oyuncuların performansı günden güne artıyor. Ancak bir isim yine haftanın en çok konuşulacakları arasına girmeye yeniden aday. Bu isim Umut Nayir. İlk hafta golüyle taraftarı heyecanlandıran ancak son haftalarda suskunluğa bürünen tecrübeli oyuncunun durumu oldukça düşündürücü.

konyaspor-kadro-fotosu.jpg

Türkiye Milli Takımı'nın İzlanda'yı 3-1 mağlup ettiği mücadelede bir asist yapan ve oynadığı futbolla göz dolduran Umut Nayir'in Konyaspor performansı tam anlamıyla milli kariyerinin tam tersine bir halde.

konyaspor-gol-sevinci.jpg

Konyaspor formasıyla henüz 1 golü bulunan Umut Nayir, bu sezon 433 dakika sahada kaldı ve hiç asist yapamadı.

YETERİNCE ORTA ALAMIYOR MU?

Yeşil beyazlı takımın en büyük gol umudu Umut'un bu performansında şüphesiz en önemli etken Konyaspor hücum hattının yeterince pozisyon üretememesi geliyor. Kadroda rotasyonu sürdüren Teknik Direktör Ali Çamdalı da Umut'un performansına etki eden önemli nedenlerden bir tanesi. Taraftarlar Umut'un performansını da çoğunlukla bu nedene dayandırıyor.

blaz-kramer-konyaspor.jpg

18 TRANSFERLE REKOR

Şu ana kadar 18 yeni oyuncu alan Konyaspor yönetimi Ali Çamdalı'nın tüm isteklerine cevap vermişe benziyor. Umut Nayir'e yedek olarak daha önce Almanya'nın önemli takımı Wolfsburg ve İsviçre'nin Zurich takımlarının son olarak da Bulgaristan'ın Legia Varşova takımlarının formasını giyen Blaz Kramer'in transferini bitiren Konyaspor yönetimi çok alternatifli bir kadroyla sezona giriş yapmış oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.