Milli Tekvandoculara Konya'da Görkemli Uğurlama

Milli Tekvandoculara Konya'da Görkemli Uğurlama

Milli tekvandocular Nafia Kuş, Hatice Kübra İlgün ve Merve Dinçel, Konya'da düzenlenen törenle Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na uğurlandı. Sporcular, Paris'te ülkemizi temsil edecek.

Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na hazırlanan milli tekvandocular Nafia Kuş, Hatice Kübra İlgün ve Merve Dinçel için Konya Havalimanı'nda bir uğurlama töreni düzenledi. Sporcular, bayraklarla karşılanarak coşkulu bir atmosferde uğurlandı. Havalimanında yapılan işlemlerin ardından sporcular, Paris'e gitmek üzere yola çıktı.

Milli Tekvandoculara Konya'da Görkemli Uğurlama

"Olimpiyatlar İçin Çok Çalıştık"

Tekvando Milli Takımlar Teknik Direktörü Ali Şahin, Tokyo 2020 Olimpiyatları'nın ardından 2024 Paris Olimpiyatları için yoğun bir çalışma sürecine girdiklerini belirtti. Şahin, "Sporcularımız, Avrupa ve dünya şampiyonalarında yüksek puanlar aldı. Tekvandoda dünya elemesine katılarak büyük bir başarı elde ettik. Konya'da son hazırlıklarımızı tamamladık ve şimdi Paris'e gidiyoruz. Orada da çalışmalarımızın meyvesini almayı hedefliyoruz" dedi.

Milli Tekvandoculara Konya'da Görkemli Uğurlama

Nafia Kuş: "Olimpiyat Şampiyonu Olarak Dönmek İstiyorum"

Milli sporcu Nafia Kuş, hazırlık süreçlerinin çok iyi geçtiğini ve Tokyo Olimpiyatları'ndan sonra Paris Olimpiyatları için çalışmalarına başladıklarını ifade etti. Kuş, "Takım olarak çok iyiyiz ve ben de dünya şampiyonu unvanıyla katılıyorum. Paris'ten olimpiyat şampiyonu olarak dönmeyi çok istiyorum" şeklinde konuştu.

Milli Tekvandoculara Konya'da Görkemli Uğurlama

Hatice Kübra İlgün: "İnşallah Yolun Sonu Altın Madalya Olur"

Milli tekvandocu Hatice Kübra İlgün ise dört yıldır çok çalıştıklarını ve 8 Ağustos'ta Paris'te maçının olduğunu belirtti. İlgün, "Takım arkadaşlarım benden önce dövüşecek. İnşallah yolun sonu altın madalya olur ve birlikte ülkemizi en iyi şekilde temsil ederiz" diye konuştu.

Konya'dan Paris'e uğurlanan milli tekvandocularımız, ülkemizi olimpiyatlarda en iyi şekilde temsil etmek için çalışmalarını sürdürecek.

Milli Tekvandoculara Konya'da Görkemli Uğurlama

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.