Motosikletli polis ekibi kaza yaptı: 1’i polis 2 yaralı

Motosikletli polis ekibi kaza yaptı: 1’i polis 2 yaralı

Konya'nın Selçuklu ilçesinde, motosikletli polis ekibi ile aynı yönde seyreden bir motosikletin karıştığı kazada 1'i polis memuru olmak üzere 2 kişi yaralandı.

Konya'nın Selçuklu ilçesi Akşemsettin Mahallesi Çevre Yolu Caddesi'nde 15.30 sıralarında meydana gelen kazada, motosikletli polis ekibi ile aynı yönde seyir halinde olan bir motosiklet sürücüsü kaza yaptı. Trafik Şube Müdürlüğü'ne bağlı motosiklet timi biriminde görevli polis memuru M.A., yönetimindeki 42 A 5639 plakalı motosikletin kontrolünü kaybederek devrildi. Aynı yönde seyreden plakasız motosiklet sürücüsü A.T.D. de direksiyon hakimiyetini kaybederek devrildi.

Motosikletli polis ekibi kaza yaptı: 1’i polis 2 yaralı

Olay Yerine Müdahale ve Yaralıların Durumu

Kazanın ardından çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından yaralı polis memuru ve diğer motosiklet sürücüsünü hastaneye kaldırdı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kazayla İlgili Soruşturma Başlatıldı

Yetkililer, kaza ile ilgili tahkikat başlattı. Kazanın nasıl meydana geldiği ve sorumluların belirlenmesi için gerekli incelemelerin sürdüğü bildirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.