Müzisyen Onur Şener'in ölümünün üzerinden iki yıl geçti

Müzisyen Onur Şener'in ölümünün üzerinden iki yıl geçti

Çankaya'da bir eğlence mekanında çıkan tartışma sonucu hayatını kaybeden müzisyen Onur Şener, mezarı başında dualarla anıldı.

Ankara'nın Çankaya ilçesindeki bir eğlence mekanında çıkan tartışma sonucunda öldürülen müzisyen Onur Şener, ölümünün ikinci yılında ailesi ve sevenleri tarafından mezarı başında anıldı. Törende Kur'an-ı Kerim okunarak dualar edildi, sevenleri Şener'in mezarına çiçek bıraktı.

Onur Şener’in Anma Töreninde Duygusal Anlar

Şener'in anma töreninde açıklamalarda bulunan ailesinin avukatı Meltem Banko, "Bugün burada sevgi dolu insan müzisyen Onur Şener'i anmak için toplandık. Onur, hayatını kızına, ailesine, sevdiklerine ve müziğine adamış bir sanatçıydı. Onur'un bir grup cani tarafından vahşice öldürülmesinin üzerinden iki yıl geçti. Hukuki mücadelemiz ilk günkü kararlılıkla devam ediyor," dedi.

Banko, Onur'un ailesinin kaybının derinliğine dikkat çekerek, "O zamanlar henüz 5 yaşında olan biricik prensesi Ceyla, babasının yokluğunu sorgulamaya başladı. Adaletin sağlanması, onun için en büyük umut olacak," ifadelerini kullandı.

Adalet Mücadelesi ve Toplumsal Duyarlılık

Onur'un eksikliğinin sadece ailesinde değil, onu tanıyan herkesin hayatında derin bir boşluk oluşturduğunu vurgulayan Banko, "Onur'u tanıyan herkes bu acıyı derinden hissediyor. Geçen iki yılda nice masum insan hayatını kaybetti. Bu canilerin bir daha insanlara zarar vermemesi için mücadelemizi sürdüreceğiz," dedi.

Banko, sanatçıların özgürce şarkı söyleme, çocukların güvenli sokaklarda oyun oynama haklarının olduğunu belirterek, "Daha güvenli bir dünya için sesimizi yükseltmeliyiz. Gelecek nesillere sevgi ve anlayış üzerine inşa edilmiş bir dünya bırakmak istiyoruz. Umudumuzu kaybetmeyeceğiz," diyerek sözlerini tamamladı.

Müzisyen Onur Şener'in ölümünün üzerinden iki yıl geçti

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.