Niğde Valiliği Konya'yı da uyardı

Niğde Valiliği Konya'yı da uyardı

Niğde Valiliği, bugün için yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış uyarısında bulundu. Hava sıcaklıklarında 1-3 derece düşüş beklenirken, rüzgarın yağış anında kuvvetli eseceği belirtildi.

Niğde Valiliği, bugün bölge genelinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların görülebileceğini belirtti. Özellikle Konya, Karaman ve Niğde çevrelerinde etkili olması beklenen yağışların, vatandaşlar tarafından dikkatle takip edilmesi gerektiği vurgulandı.

Hava Sıcaklığı Düşüyor

Valilik açıklamasında, hava sıcaklıklarının 1 ile 3 derece arasında azalacağı ifade edildi. Bu düşüşle birlikte bölgede serin bir hava hâkim olacak. Özellikle akşam saatlerinde sıcaklıkların daha da düşmesi bekleniyor.

Kuvvetli Rüzgar Uyarısı

Rüzgarın genellikle kuzey yönlerden hafif esmesi beklenirken, yağış anında kuvvetli rüzgarların etkili olacağı tahmin ediliyor. Vatandaşların, özellikle yağışlı havalarda ani rüzgarlara karşı tedbirli olmaları gerektiği belirtildi.

nigde.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.