Oğuz Tunç, İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürlüğüne Atandı

Oğuz Tunç, İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürlüğüne Atandı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürlüğü görevine Oğuz Tunç getirildi. Daha önce çeşitli idari görevlerde bulunan Tunç, meslek hayatına öğretmen olarak başlamış, İstanbul'da önemli yöneticilik pozisyonlarında görev almıştır.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürlüğüne atanan Oğuz Tunç, meslek hayatına öğretmen olarak adım attı. İstanbul Atatürk Kültür Merkezi Müdür Vekilliği ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı İstanbul Bölge Müdür Vekilliği gibi önemli idari görevlerde bulunan Tunç, aynı zamanda Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nda Şube Müdürü olarak da görev yaptı.

Akademik Kariyeri ve Eğitim Durumu

Oğuz Tunç, iki lisans ve bir yüksek lisans diplomasına sahip olup, akademik kariyerine doktora yaparak devam etmektedir. Eğitimine verdiği önemle de dikkat çeken Tunç, meslek hayatındaki başarılarıyla da ön planda olmuştur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.