Orman yangını tüneli kapattı

Orman yangını tüneli kapattı

İzmir'in Bornova ilçesinde çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Sabuncubeli Tünelleri, yoğun duman nedeniyle trafiğe kapatıldı. Yangına 6 uçak, 3 helikopter ve birçok araçla müdahale ediliyor.

Orman Yangınına Hızla Müdahale Ediliyor

İzmir'in Bornova ilçesi Beşyol Mahallesi'nde saat 13.37'de başlayan orman yangınına ilk müdahale 13.43'te yapıldı. Yangına havadan 6 uçak ve 3 helikopter, karadan ise 20 arazöz, 6 su ikmal aracı ve 4 dozer ile müdahale ediliyor. Söndürme çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor.

Sabuncubeli Tünelleri Trafiğe Kapalı

Yangının neden olduğu yoğun duman, İzmir ve Manisa arasında ulaşımı sağlayan Sabuncubeli Tünelleri'ni trafiğe kapattı. Bölgedeki sürücüler alternatif güzergahları kullanmak zorunda kalıyor.

Söndürme Çalışmaları ve Durumun Günceli

Yangın söndürme ekipleri, arazözler ve diğer ekipmanlarla alevlerle mücadeleye devam ediyor. Yetkililer, yangının kontrol altına alınabilmesi için çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirtti. Yangın nedeniyle çevredeki vatandaşlar ve sürücüler dikkatli olmaya ve yetkililerin uyarılarına uymaya çağrıldı.

Orman yangını tüneli kapattı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler