Ormana el bombası ve kalaşnikof gömerken yakalandılar

Ormana el bombası ve kalaşnikof gömerken yakalandılar

İzmir'in Buca ilçesinde, ormanlık alanda kazı yaparken polis tarafından yakalanan iki zanlı, kalaşnikof, MP5 ve taarruz el bombası gömdükleri gerekçesiyle tutuklandı.

İzmir'in Buca ilçesinde geçtiğimiz cuma günü güvenlik güçlerinin başarılı bir operasyonu sonucu önemli bir silah ve patlayıcı ele geçirme olayı yaşandı. Olayda, Y.S. ve S.O. isimli şüpheliler, ormanlık alanda kazı yaparken polis ekiplerince suçüstü yakalandı. Yapılan incelemelerde toprağa gömülü halde silah ve patlayıcı bulundu.

Kalaşnikof, MP5 ve El Bombası Gömülü Bulundu

Polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı arama sonucunda, 1 adet kalaşnikof ve 2 kalaşnikof şarjörü, 1 adet MP5 silahı ve bu silaha ait şarjör ile 1 adet taarruz el bombası ele geçirildi. Silahlar ve patlayıcı maddeler güvenlik birimleri tarafından muhafaza altına alınarak kriminal incelemeye gönderildi.

Şüpheliler Tutuklandı

Gözaltına alınan Y.S. ve S.O., çıkarıldıkları mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi. Güvenlik güçleri, olayla ilgili soruşturmanın derinleştirildiğini ve benzer olayların önüne geçmek için çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.