
Osmangazi bu iftarda buluştu
Osmangazi Belediyesi, Ramazan ayı boyunca her gün 2 bin 700 kişiye iftar yemeği ikram ederken, her akşam farklı bir mahallede iftar sofrası kurarak vatandaşları bir araya getiriyor. Panayır Mahallesi sakinleri de iftar programında buluştu.
Osmangazi Belediyesi, Ramazan ayında kurduğu iftar sofralarıyla ilçede paylaşma ve dayanışma ruhunu yaşatıyor. Her gün 2 bin 700 kişiye iftar yemeği ikram eden belediye, belirlenen yedi noktada iftar sofraları kurarken, farklı mahallelerde de toplu iftar programları düzenliyor.
Bu kapsamda Panayır Mahallesi’nde kurulan iftar sofrasında yüzlerce mahalle sakini bir araya gelerek oruçlarını açtı. Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Sefa Yılmaz, yemek kazanlarının başına geçerek vatandaşlara yemek servisi yaptı. İftar programına katılan mahalle sakinleri, dayanışma ve birlik içinde geçen bu özel akşam için Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın’a teşekkür etti.
Ramazan ayının bereketini Osmangazi’nin her noktasına ulaştırmaya devam ettiklerini belirten Başkan Yardımcısı Sefa Yılmaz, "Her gün farklı mahallelerden gelen talepleri değerlendirerek iftar sofralarımızı genişletiyoruz. Vatandaşlarımızın bu yoğun ilgisi, Ramazan’ın birlik ve beraberlik ruhunu en güzel şekilde yansıtıyor" dedi.
Kaynak: