Özgüven tavan form sıfır

Özgüven tavan form sıfır

Konyaspor’un formsuz forveti Umut Nayir, milli takım kampında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Ligde 1 gol atabilen ve yabancı oyuncu sayısının artışı hakkında konuşan Nayir, "Rekabet zarar vermez, bize düşen çalışmak" dedi.

Konyaspor'un deneyimli forveti Umut Nayir, A Milli Takım kampında yaptığı açıklamalarla Türk futbolundaki rekabet ortamını değerlendirdi. Süper Lig'de özellikle forvet hattında yabancı oyuncuların sayısının artmasıyla yerli futbolcuların şansının azaldığını belirten Nayir, "Rekabet zarar vermez, ancak yerli oyuncuların oynama fırsatı bulması daha da zorlaşıyor. Bize düşen çalışmak ve formayı hak etmek." dedi.

Milli Takım ve Gelecek

Milli takımda genç oyuncuların potansiyelini vurgulayan Umut Nayir, "Mustafa, Semih ve Arda gibi çok yetenekli oyuncularımız var. Umarım bu genç yetenekler Türk futboluna uzun yıllar hizmet ederler." ifadelerini kullandı.

Umut Nayir'in Konyaspor Performansı

Konyaspor formasıyla bu sezon 4 maça çıkan Umut Nayir, henüz istenen performansı sergileyemedi. 31 yaşındaki oyuncu, 90 dakika oynadığı tüm maçlarda sadece 1 gol atabildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.