Profesöre ilginç soru: Kafa nakli mümkün mü?

Profesöre ilginç soru: Kafa nakli mümkün mü?

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Prof. Dr. Tuncer Karpuzoğlu ve Organ Nakli Enstitüsü Müdürü Prof.

Akdeniz Üniversitesi Rektörü ve Organ Nakli Enstitüsü Müdürü Öğrencilerle Buluştu

Afyon Sandıklı Akharım Atatürk Ortaokulu öğrencileri, bilimin önde gelen isimleriyle buluştu. Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan ve Organ Nakli Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ömer Özkan, öğrencilerle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Ülkemiz İçin Bilim ve Gelecek İçin Çalışıyoruz

Rektör Özkan, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, "Devletimiz bize emek verdi, bugün biz de bu emeğe karşılık ülkemiz için milletimiz için çalışıyoruz" dedi. Özkan, kendi hayat hikayesinden örnekler vererek öğrencilere ilham verdi.

Zorluklar Sizi Güçlendirir

Rektör Özkan, öğrencilere zorluklarla başa çıkmanın önemini vurgulayarak, "Zorluklar sizi daha güçlü yapacak ve başarıya ulaşmanızı sağlayacak" ifadelerini kullandı. Hayallerin peşinden gitmeleri konusunda cesaretlendirici sözler sarf etti.

Profesöre ilginç soru: Kafa nakli mümkün mü?

Gelecek Sizlerin Ellerinde Şekillenecek

Öğrencilere geleceklerinin ellerinde olduğunu hatırlatan Rektör Özkan, Akdeniz Üniversitesi'ni tercih etmeleri konusunda teşvik ederek, "Gelecek sizlerin ellerinde şekillenecek. Sizlere güveniyoruz ve sizlerle gurur duyuyoruz" dedi.

Ağaç Dikmenin Püf Noktaları Öğretildi

Öğrencilere çevre bilinci aşılamak amacıyla ceviz ağaçları dağıtıldı. Organ Nakli Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ömer Özkan, öğrencilere ağaç dikmenin önemini anlatarak, bu konuda detaylı bilgi verdi.

Öğrencilerin İlginç Soruları

Öğrenciler, Prof. Dr. Ömer Özkan'a bilimle ilgili çeşitli sorular yöneltti. Özellikle kafa nakli ve dil nakli gibi konular merak edildi. Prof. Dr. Özkan, kafa naklinin gelecekte mümkün olabileceğini ancak henüz erken aşamada olduğunu belirtti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler