Şahika Ercümen, Serbest Dalış Dünya Kupası'nda 4 Altın Madalya Kazandı

Şahika Ercümen, Serbest Dalış Dünya Kupası'nda 4 Altın Madalya Kazandı

Antalya'nın Kaş ilçesinde düzenlenen 2024 CMAS 1. Dünya Kupası'nda milli sporcu Şahika Ercümen, katıldığı tüm kategorilerde birinci olarak 4 altın madalya kazandı.

2024 CMAS Dünya Kupası Kaş'ta Nefes Kesti

17-20 Eylül 2024 tarihleri arasında Antalya'nın Kaş ilçesinde düzenlenen 2024 CMAS 1. Serbest Dalış Dünya Kupası, 22 sporcunun katılımıyla gerçekleşti. 4 gün boyunca nefes kesen yarışmalara sahne olan organizasyonda, milli sporcu Şahika Ercümen üstün performansıyla dikkat çekti.

Şahika Ercümen'den 4 Altın Madalya

Dünya serbest dalış rekortmeni Şahika Ercümen, sabit ağırlık kategorisinde 86 metreye, çift palet kategorisinde 77 metreye, paletsiz ip destekli kategorisinde 76 metreye ve paletsiz sabit ağırlık kategorisinde 46 metreye dalarak her kategoride birincilik elde etti. Bu başarılarıyla toplamda 4 altın madalya kazanan Ercümen, bir kez daha Türkiye'yi gururlandırdı.

Yunanistan’da Yeni Hedef: Dünya Şampiyonluğu

Ercümen, ödül töreninde yaptığı açıklamada, "Bu yıl katıldığım 3 uluslararası ve bir Türkiye şampiyonasında 10'dan fazla madalya kazandım. Ekim ayında Yunanistan'da düzenlenecek dünya şampiyonası için çalışmalarımı hızlandırıyorum. Ülkemiz için altın madalyayı kazanmayı hedefliyorum." dedi.

Milli sporcu, 2 Ekim'de Yunanistan'da düzenlenecek CMAS Dünya Serbest Dalış Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek.

Şahika Ercümen, Serbest Dalış Dünya Kupası'nda 4 Altın Madalya Kazandı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.