Savaşa gider gibi maça gittiler

Savaşa gider gibi maça gittiler

Sivas'ta oynanan TFF 2. Lig Play-off Yükselme maçında geniş güvenlik önlemleri alındı. Taraftarların üzerlerinden çıkan yasak maddeler görenleri hayrete düşürdü.

Dün Sivas'ta oynanan TFF 2. Lig Play-off Yükselme maçı, 1461 Trabzon ve Iğdır FK takımlarını karşı karşıya getirdi. Heyecan dolu mücadelede Iğdır FK, 1461 Trabzon'u 1-0 yenerek 1. Lig'e yükselme başarısını elde etti. Maç öncesi ve sırasında alınan güvenlik önlemleri ise dikkat çekti.

Taraftarların Üzerlerinden Çıkanlar Şok Etti

Sivas İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, müsabaka öncesinde kente gelen taraftarların araçları ve üzerleri detaylı bir şekilde arandı. Stadyum giriş turnikelerinde yapılan aramalarda ise yasak maddeler ele geçirildi. Güvenlik güçlerinin dikkatli çalışmaları sonucu taraftarların üzerinden çıkanlar ise hayrete düşürdü.

Ele Geçirilen Maddeler

Aramalarda 8 bıçak, 4 şiş, 100 meşale, 150 adet spor alanına sokulması yasak yanıcı, yakıcı ve yaralayıcı madde ile 4 adet sentetik ecza tabir edilen uyuşturucu ve uyarıcı madde ele geçirildi. Bu kapsamda toplamda 8 kişiye yasal işlem yapıldı. 6 şahsa spor alanlarına sokulması yasak maddelerden, 1 şahsa kasten yaralama ve spor alanlarına sokulması yasak maddelerden, 1 şahsa ise kullanmak için uyuşturucu madde bulundurmak suçlarından işlem yapıldı.

Geniş Güvenlik Önlemleri

Maçın oynandığı gün, Sivas'ta geniş güvenlik önlemleri alındı. Uygulama noktalarında ve stadyum girişlerinde detaylı aramalar yapılması, olası tehlikelerin önüne geçti. Sivas İl Emniyet Müdürlüğü, taraftarların ve tüm şehir halkının güvenliğini sağlamak için yoğun çaba gösterdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.