Seydişehir'de Kamyonet ile Çarpışan Motosikletin Sürücüsü Hayatını Kaybetti

Seydişehir'de Kamyonet ile Çarpışan Motosikletin Sürücüsü Hayatını Kaybetti

Seydişehir-Taraşcı yolunda meydana gelen trafik kazasında 75 yaşındaki motosiklet sürücüsü Mehmet Ali Aldemir hayatını kaybetti.

Konya'nın Seydişehir ilçesinde akşam saatlerinde meydana gelen kazada, bir motosiklet kamyonetle çarpıştı. Seydişehir-Taraşcı yolunun 1. kilometresinde gerçekleşen kazada, Mehmet Ali Aldemir (75) idaresindeki 07 LOF 29 plakalı motosiklet ile M.C. yönetimindeki 42 AFK 508 plakalı kamyonet çarpıştı.

Sağlık ve Güvenlik Ekiplerinin Müdahalesi

Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü Mehmet Ali Aldemir ağır yaralandı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Aldemir, ambulansla Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tüm müdahalelere rağmen, Aldemir hastanede hayatını kaybetti. Kamyonet sürücüsü ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Tahkikat Başlatıldı

Kazanın ardından polis ekipleri tarafından tahkikat başlatıldı. Kazanın nedeni ve sorumlularının belirlenmesi için çalışmalar devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.