Sivil polisler düğün magandalarının ensesinde

Sivil polisler düğün magandalarının ensesinde

Konya'nın Akşehir ilçesinde düğünlerde sivil polis görevlendirilmesi uygulamasıyla, bir asker eğlencesinde havaya ateş eden B.K. isimli şahıs, tabancasıyla birlikte suçüstü yakalandı.

Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü, düğün ve asker eğlenceleri gibi kalabalık etkinliklerde güvenliği sağlamak amacıyla geçtiğimiz günlerde sivil polis görevlendirme uygulamasını başlattı. Yeni uygulama kapsamında, Yeni Mahalle'deki bir asker eğlencesine sivil polisler yerleştirildi.

Sivil Polis Havaya Ateş Edildiğini Tespit Etti

Eğlence sırasında görevli sivil polis, bir kişinin havaya rastgele ateş ettiğini fark etti. İhbar üzerine olay yerine gelen emniyet ekipleri, B.K. isimli şahsı ateş ederken suçüstü yakaladı. Şüphelinin üzerinde bulunan tabanca, tabanca şarjörü ve 2 adet mermiye el konuldu.

Şüpheli B.K. Gözaltına Alındı

Gözaltına alınan B.K. hakkında, genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması ve 6136 sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar Hakkında Kanun’a muhalefet suçlarından işlem yapıldı. Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, bu tür olayların önüne geçmek amacıyla sivil polis görevlendirmelerine devam edeceklerini açıkladı.

Sivil polisler düğün magandalarının ensesinde

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.