Sokak Köpeklerinin Saldısına Uğrayan 5 Yaşındaki Çocuk Ağır Yaralandı

Sokak Köpeklerinin Saldısına Uğrayan 5 Yaşındaki Çocuk Ağır Yaralandı

Adana'nın Seyhan ilçesinde meydana gelen olayda, 5 yaşındaki Abbas Haşmet, sokakta arkadaşlarıyla oyun oynadığı sırada sokak köpeklerinin saldırısına uğrayarak ağır yaralandı.

5 Temmuz saat 15.00 sıralarında Seyhan ilçesi Meydan Mahallesi'nde meydana gelen saldırıda, Suriye uyruklu Abbas Haşmet, bacağından yaralandı. Yere düşen küçük çocuğa, olay sırasında 5 sokak köpeği daha saldırarak ağır yaralanmasına neden oldu. Çocuğun arkadaşları, durumu ailesine bildirdi ve Abbas Haşmet'in yakınları köpekleri uzaklaştırarak yardım etmeye çalıştı.

Sağlık Durumu ve Tedavi Süreci

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı çocuğu ilk müdahalenin ardından 5 Ocak Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Abbas Haşmet, Yüreğir Devlet Hastanesi'ne ve ardından ileri tedavi için Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Abbas'ın sağlık durumunun ağır olduğu bildirildi ve tedavi süreci devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.