Suriçi Çarşısı'nda İlk Etap İş Yerleri Yatırımcılarını Bekliyor

Suriçi Çarşısı'nda İlk Etap İş Yerleri Yatırımcılarını Bekliyor

Konya Meram Belediyesi'nin dev dönüşüm projesi kapsamında inşa edilen Suriçi Çarşısı'nın ilk etap ofis, dükkan ve mağazalarının satış süreci başladı.

Suriçi Çarşısı'nda Satış Süreci Başladı

Meram İlçe Belediyesi tarafından yürütülen ve Türkiye’ye örnek gösterilen Şükran Kentsel Dönüşüm Projesi'nin bir parçası olan Suriçi Çarşısı’nda ilk etap iş yerleri yatırımcılarını bekliyor. Yapımı tamamlanan ofis, dükkan ve mağazaların satış süreci, açılan "Suriçi Çarşısı İrtibat Bürosu" aracılığıyla hız kazandı. Konumu ve cazip yatırım fırsatlarıyla dikkat çeken projede, satışa sunulacak iş yerleri için ihale sürecinin yakın zamanda başlatılacağı belirtildi.

Suriçi Çarşısı'nda İlk Etap İş Yerleri Yatırımcılarını Bekliyor

"Şehrin Merkezinde Yatırım Fırsatı"

Suriçi Çarşısı İrtibat Bürosu'nu ziyaret eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, projeye olan ilgiden memnuniyet duyduklarını belirtti. Çarşının şehir merkezinde, turizm destinasyonlarına yakınlığı ve Bedesten Çarşısı ile iç içe olması sayesinde yatırımcılar için büyük bir fırsat sunduğunu ifade eden Kavuş, "Konya’nın en değerli bölgesinde bu tür iş yerleri bir daha bulunamayabilir" dedi. Başkan Kavuş, satış ve ihale süreçlerinin kısa sürede başlayacağını ve yatırımcıların büroyu ziyaret ederek bilgi alabileceklerini de sözlerine ekledi.

İrtibat Bürosu Yatırımcılara Kolaylık Sağlıyor

Vatandaşların projeyle ilgili merak ettikleri sorulara hızlı yanıt alabilmeleri için "Suriçi Çarşısı İrtibat Bürosu"nu hayata geçirdiklerini belirten Başkan Mustafa Kavuş, büroyu ziyaret eden yatırımcıların, çarşıdaki iş yerlerini yerinde görebileceklerini ve detaylı bilgi alabileceklerini dile getirdi. İlgilenenlerin taleplerinin ihale sürecindeki sıralamayı belirleyeceğine de dikkat çekti.

Suriçi Çarşısı'nda İlk Etap İş Yerleri Yatırımcılarını Bekliyor

Hak Sahiplerine Anahtar Teslimi Yakında Başlıyor

Suriçi Çarşısı'nda hak sahibi olanlar için anahtar teslim sürecinin önümüzdeki günlerde başlayacağını duyuran Başkan Kavuş, "Yaklaşık bir, bir buçuk ay içinde tüm ihaleleri tamamlayarak iş yerlerini hak sahiplerine teslim edeceğiz. Mağaza ve ofislerin açılışını da birlikte yapacağız" şeklinde konuştu. İlgilenen yatırımcılar, detaylı bilgi için surici.meram.bel.tr internet adresi ve 444 3 042 numaralı telefondan irtibat sağlayabilir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.