Tekerlekli sandalyeyle sulama kanalına düştü: Göl aranacak

Tekerlekli sandalyeyle sulama kanalına düştü: Göl aranacak

Sivas'ın Gölova ilçesinde, 96 yaşındaki B.Y.'nin sulama kanalına düşmesi sonucu başlatılan arama çalışmaları sürüyor. Gece geç saatlere kadar devam eden aramalarda henüz bir ize rastlanmadı.

Sivas'ın Gölova ilçesinde meydana gelen olay, ilçeye bağlı Çukuryurt köyü yakınlarında gerçekleşti. 96 yaşındaki B.Y., iddialara göre tekerlekli sandalyesiyle birlikte sulama kanalına düşerek kayboldu. Yaşlı adamdan haber alamayan yakınları, durumu hemen jandarma ve AFAD ekiplerine bildirdi. Olay yerine hızla intikal eden Sivas İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) su altı ve üstü arama ekipleri, 9 kilometrelik sulama kanalını baştan sona aradı.

Gece Boyunca Aramalar Sürdü

Gece geç saatlere kadar süren aramalarda yaşlı adamdan herhangi bir iz bulunamadı. Yetkililer, yaşlı adamın Gölova Gölü'ne sürüklenmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor. Bu nedenle, gölde kapsamlı bir arama çalışmasının başlatılacağı öğrenildi. Ekipler, hem su altı hem de su üstü arama çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.

Yakınlarının Endişeli Bekleyişi Sürüyor

B.Y.'nin yakınları, arama çalışmalarını endişe ve umutla takip ediyor. Yetkililer, arama çalışmalarının sonuçlanmasının ardından detaylı bir açıklama yapacaklarını belirtti. Bölge halkı da arama çalışmalarına destek vererek, yaşlı adamın bir an önce bulunması için dua ediyor.

Tekerlekli sandalyeyle sulama kanalına düştü: Göl aranacak

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.