THY, İsrail'in Saldırıları Nedeniyle Beyrut Seferlerini İptal Etti

THY, İsrail'in Saldırıları Nedeniyle Beyrut Seferlerini İptal Etti

Türk Hava Yolları (THY), İsrail'in Lübnan'a yönelik hava saldırıları nedeniyle, Beyrut'a yapacağı seferleri 30 Eylül'e kadar karşılıklı olarak iptal etti.

Türk Hava Yolları, İsrail'in Lübnan'a yönelik hava saldırılarının ardından uçuş güvenliği risklerini göz önünde bulundurarak, 30 Eylül'e kadar başkent Beyrut'a yapacağı seferleri durdurma kararı aldı. THY, 26-30 Eylül tarihleri arasında Beyrut'a planlanan uçuşları karşılıklı olarak iptal ettiğini duyurdu.

Yalnızca Gündüz Uçuşları Gerçekleştiriliyordu

Uzun süredir güvenlik endişeleri nedeniyle Lübnan’a sadece gündüz uçuşları düzenleyen THY, son gelişmeler ışığında bu uçuşları tamamen askıya aldı. Şirket yetkilileri, uçuşların yeniden başlaması için bölgedeki güvenlik durumunu yakından takip ettiklerini belirtti.

Yolculara Bilgilendirme Yapıldı

THY, uçuşları iptal edilen yolcularla iletişime geçerek bilet işlemleri ve alternatif uçuşlar hakkında bilgilendirme sağladı. Yolcular, biletlerini erteleyebilir ya da iade talebinde bulunabilir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.