Uyarınca Kurşunların Hedefi Oldu: Müzik Yüzünden Yaralanan Genç Hastaneye Kaldırıldı

Uyarınca Kurşunların Hedefi Oldu: Müzik Yüzünden Yaralanan Genç Hastaneye Kaldırıldı

Esenler'de bir grup, arabada yüksek sesle müzik dinlerken uyarı alan gençle tartıştı. Tartışma büyüyerek silahlı çatışmaya döndü, genç yaralandı.

Esenler'de İSTOÇ Oto Ticaret Merkezi'nde dün saat 18.00 sıralarında yaşanan olay, bir gençle müzik dinleyen grup arasındaki tartışmanın silahlı çatışmaya dönüşmesiyle sonuçlandı. İddiaya göre, işyerinde otomobil yıkayan genç, arabada yüksek sesle müzik dinleyen gruba yaklaşarak müziğin sesinin kısılmasını talep etti.

Tartışma Büyüyerek Çatışmaya Dönüştü

Genç, uyarıya sinirlenen grup tarafından "sen bekle" diyerek olay yerinden uzaklaştırıldı. Kısa bir süre sonra grup, silahlarla geri dönerek gençle çatışmaya başladı. Çatışma sırasında genç, isabet eden kurşunla yaralandı. Yaralı genç, ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Kaçan Saldırganlar Aranıyor

Olay sonrası, çevredeki araçlara da mermiler isabet etti. İhbar üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Ekipler, saldırganları yakalamak için geniş çaplı bir çalışma başlattı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.