Yeniden göreve gelen Bakan Kurum'dan teşekkür mesajı

Yeniden göreve gelen Bakan Kurum'dan teşekkür mesajı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaşma gayretinde olduklarını belirtti.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına atanan Murat Kurum, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın takdir ve tensipleriyle yeniden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı olarak görevlendirilmiş bulunmaktayım. Bizi bu şerefli göreve layık gören Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı arz ediyorum. Çabamız, gayretimiz, mücadelemiz Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaşmaktır."

Türkiye'nin Her Köşesinde Çalışmaya Devam

Murat Kurum, açıklamasında ayrıca, görevini devralacağı eski Bakan Mehmet Özhaseki'ye de teşekkür ederek, "Bayrağı devralacağımız Sayın Mehmet Özhaseki bakanımız gibi biz de başta asrın felaketinin yaşandığı tüm şehirlerimiz olmak üzere 81 ilimizin her köşesinde çalışmaya, koşmaya devam edeceğiz. Rabbim üstlendiğimiz bu kutlu görevde bizi aziz milletimize mahcup etmesin," dedi.

Türkiye Yüzyılı Hedefleri İçin Kararlılık

Murat Kurum’un açıklamaları, Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaşma konusunda kararlılığı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğinde sürdürülecek çalışmaların önemini vurguluyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı olarak, ülkenin dört bir yanında yürütülecek projelerle Türkiye’nin geleceğine katkı sağlanması hedefleniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler