Yok böyle bir soğuk! Anahtar deliği bile dondu

Yok böyle bir soğuk! Anahtar deliği bile dondu

Kars'ta kış mevsimi tüm şiddetiyle etkisini sürdürüyor. Hava sıcaklığı gece eksi 23 dereceye, gündüz ise eksi 18 dereceye kadar düştü. Şiddetli soğuklar kentte hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor.

Kars'ta adeta buz çağı yaşanıyor. Soğuk havanın etkisiyle işyerlerinin kilitleri ve camları donarken, Kars Çayı'nın yüzeyi tamamen buz tuttu. Vatandaşlar, araçlarını soğuktan koruyabilmek için halı, kilim ve battaniyelerle örterek önlem almaya çalıştı.

kars-sogugu-4.jpg

Özellikle kar yağışının ardından etkisini artıran soğuk hava, günlük yaşamı zorlaştırıyor. Bir vatandaşın havaya serptiği sıcak suyun anında buharlaşması, bölgedeki aşırı soğukları gözler önüne serdi.

kars-sogugu-3.jpg

Meteoroloji yetkilileri, Kars'ta soğuk hava dalgasının önümüzdeki günlerde de etkili olacağını belirterek, vatandaşları dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı.

kars-sogugu-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler