Yolcu otobüsünün ölüm yolculuğu böyle başladı

Ankara'nın Polatlı ilçesi yakınlarında Ağrı firmasına ait yolcu otobüsünün köprünün ayağına saplanması sonucu meydana gelen trafik kazasında, otobüsün Doğubayazıt Otogarı'ndan çıktığı anların güvenlik kamerası görüntülerine ulaşıldı.

Ankara'nın Polatlı ilçesi yakınlarında sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, Ağrı firmasına ait yolcu otobüsü büyük bir hızla köprünün ayağına çarparak durabildi. Kaza sonucu ilk belirlemelere göre 9 kişi yaşamını yitirdi, 26 kişi ise yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla en yakın hastanelere sevk edildi.

Güvenlik Kameraları Kaza Öncesini Kaydetti
Kazaya karışan yolcu otobüsünün Doğubayazıt Otogarı'ndan çıkış anları güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, otobüsün yolcularını aldıktan sonra otogardan hareket ettiği anlar yer alıyor. Kaza öncesi herhangi bir teknik sorun ya da dikkatsizlik olup olmadığı ise incelemelerin ardından netlik kazanacak.

Yetkililerden Soruşturma Başlatıldı
Olay yerine gelen polis ve jandarma ekipleri, kazanın oluş nedenini belirlemek için geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Otobüs şoförünün ifadesi alınırken, aracın teknik durumu ve yol koşulları da detaylı olarak inceleniyor. Öte yandan kazanın ardından bölgedeki trafik akışı kontrollü bir şekilde sağlanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.