Anadolu Ajansı 97 yaşında

Anadolu Ajansı 97 yaşında

Türkiye’nin Londra Büyükelçisi Bilgiç, AA'nın 97. kuruluş yıl dönümünü kutladı

LONDRA (AA) - Türkiye'nin Londra Büyükelçisi Abdurrahman Bilgiç Anadolu Ajansı'nın (AA) 97. kuruluş yıl dönümünü tebrik etti.

Bilgiç, kutlama mesajında, "Milli Mücadele döneminden bu yana halkımızın sesi, gözü ve kulağı olan, basın dünyamızın saygın kuruluşu Anadolu Ajansı'nın 97. kuruluş yıldönümünü en samimi duygularımla kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

AA'nın kurulduğu günden bugüne Türk basınının gelişimine önderlik eden, teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek çağına en uygun biçimde, her zaman doğru ve güvenilir haber sunduğunu anlatan Bilgiç, mesajında, "Anadolu Ajansı, pek çok ülkede de faaliyetlerini başarıyla sürdürerek, tarafsız, süratli ve etik habercilik anlayışıyla dünya çapında güvenilir haber kaynaklarından biri olmayı başarmıştır." değerlendirmesinde bulundu.

Ajansın başarılarıyla onur duyduğunu belirten Bilgiç, şunları kaydetti:

"Milli haber ajansımızın, sahip olduğu bilgi ve deneyim birikimini daha da geliştirerek, hizmetlerini ileriye taşıyacağına gönülden inanıyorum. Bu düşüncelerle, kuruluşunun 97. yıl dönümünde Anadolu Ajansı'nın tüm çalışanlarını tebrik ediyor, nice başarılı yıllar diliyorum."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler