DEVFEST Konya: Teknoloji tutkunları Konya'da buluşacak

DEVFEST Konya: Teknoloji tutkunları Konya'da buluşacak

DEVFEST Konya, Karatay Belediyesi ev sahipliğinde 16 Aralık Cumartesi günü Celalettin Karatay Kongre ve Gençlik Merkezi'nde başlıyor.

Konya'nın merkez Karatay İlçe Belediyesi, Türkiye'nin en büyük yazılım etkinliği olan "DEVFEST Konya"ya ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz yıl büyük ilgi gören etkinlik, bu yıl da Karatay Belediyesinin destekleriyle düzenleniyor. "DEVFEST Konya 2023," 16 Aralık Cumartesi günü saat 09:30'da Celalettin Karatay Kongre ve Gençlik Merkezi'nde başlayacak.

Bu önemli etkinlik, yazılım geliştiricileri, tasarımcılar ve teknoloji meraklılarını bir araya getirerek, yenilikçi fikirleri, ilham verici konuşmaları ve sektördeki öncü isimleri buluşturmayı hedefliyor. Google Developer Groups (GDG) Konya'nın katkılarıyla düzenlenen etkinlik, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da teknoloji dünyasının sıcak gelişmelerini ve yeniliklerini katılımcılara sunacak.

DEVFEST Konya programı

DEVFEST Konya 2023'ün zengin programında, "Siber" konulu sunumuyla Besim Altınok, "Firebase" başlığıyla Göktuğ Özdemir, "Flutter" konusunda Salih Güler, "Ninja Yazılımcı Olmak" konulu konuşmasıyla Esat Gülkaya, "Web3.0" ile ilgili sunumuyla Buğra Ayan, "Veri Bilimi" başlığı altında Zeynep Küçük, "Google Kariyer" konulu konuşmasıyla Ebru Bayram, "Yapay Zeka" başlığıyla Osman Yılmaz, "SQL" konusunda Ömer Çolakoğlu, "Oyun" konusunda Bilal Bilici, "Blockchain" konulu sunumlarıyla Melek Yiğit ve Aylin D. Berent, "Mobil Dünya" konulu konuşmasıyla Gökhan Alparslan, "Al" başlığı altında Daron Yöndem, "Angular" konusunda Emre Hızlı, "Kodla İlgili Anlatım" konulu sunumuyla Hakan Hakyemez ve "Android" başlığıyla Hüseyin Karagöz yer alacak.

Etkinlik boyunca, sektörün uzmanlarıyla etkileşime geçme, yeni trendleri keşfetme ve ulusal/uluslararası firmalarla görüşme şansı bulacak olan katılımcılar, aynı zamanda staj ve iş imkânlarına da erişim sağlayabilecekler. DEVFEST Konya 2023, sosyal, kültürel ve eğlenceli stantlarıyla da renklenecek, Türkiye'nin dört bir yanından yüzlerce teknoloji tutkununu bir araya getirecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.