Yeni Renault Duster Tanıtıldı

Yeni Renault Duster Tanıtıldı

Türkiye'de Renault markası altında yeni Renault Duster İstanbul'da gerçekleştirilen gecede görücüye çıktı.

Türkiye'nin otomobil endüstrisindeki önemli isimlerinden Renault, "Renault Uluslararası Oyun Planı 2027" kapsamında Türkiye'yi Avrupa pazarında ve uluslararası ihracatta merkez haline getirme hedefiyle önemli bir adım attı. Bu adımın yıldızı ise, Türkiye'de yıllardır SUV segmentinin vazgeçilmez ismi olan Duster'ın yenilenmiş hali ile parladı.

Yeni Renault Duster Tanıtıldı

İstanbul Ümraniye'de gerçekleştirilen muhteşem bir lansman ile tanıtılan yeni Renault Duster, Türkiye'de üretilecek olmanın gururunu taşıyor. Bursa'da bulunan Oyak Renault Otomobil Fabrikaları'nda üretilecek olan bu araç, Türkiye pazarına sunulmanın yanı sıra dünya çapında da beğeni toplayacak.

Yeni Renault Duster Tanıtıldı

Renault Duster'ın Türkiye'deki başarısını vurgulayan Mais Genel Müdürü Dr. Berk Çağdaş, "Bu otomobil tamamıyla Türkiye'de üretilen Bursa Oyak Otomobil Fabrikalarında üretilen ürün. Bu zamana kadar biliyorsunuz, Dacia Duster modeliyle efsaneler oluşturduk Türkiye'de. Yıllık yaklaşık 17 bin ila 20 bin adet satışıyla, SUV segmentte kendi alanında pirincilikler taşıyan birçok ilde segment lideri, pazar lideri olan bu araç Türk halkı tarafından çok sevilen bir ürün oldu. Amacımız Renault markasıyla, bu rozet değişimiyle aynı başarıyı daha da arttırarak sürdürmek." diyerek yeni dönemin heyecanını ve başarı hedeflerini paylaştı.

Yeni Renault Duster Tanıtıldı

Yenilenmiş kasası, göz alıcı tasarımı ve geliştirilmiş özellikleri ile dikkat çeken yeni Renault Duster, Türkiye'nin gururu olmaya aday. Mayıs ayının sonunda ön siparişe açılacak olan bu muhteşem araç, 2024 yazında yollarda boy gösterecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.