Ehliyetsiz sürücünün drift macerası 45 bin liraya patladı

Ehliyetsiz sürücünün drift macerası 45 bin liraya patladı

Mahallenin ortasında drift atan ehliyetsiz sürücü, vatandaşlar tarafından cep telefonu ile görüntülendi ve polis tarafından yakalandı.

Afyonkarahisar'ın kent merkezinde Adnan Kahveci Caddesi'nde meydana gelen olayda, mahalle sakinleri tarafından cep telefonları ile kaydedilen görüntüler, bir sürücünün ehliyetsiz olarak aracıyla drift yapmasıyla sonuçlandı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek şüpheliyi tespit etti. R.K. isimli sürücü, Hıdırlık mevkisi yakınlarında aracıyla birlikte yakalandı.

Polis ekipleri, ehliyetsiz sürücü R.K.'ye toplamda 45 bin 210 lira idari para cezası kesti. Bu ceza, trafik kurallarını ihlal eden sürücülere verilen en yüksek cezalardan biri olarak dikkat çekti.

Olay, hem trafik güvenliğini tehlikeye atan sürücülerin caydırılması adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor, hem de toplumun bu tür tehlikeli davranışları polise bildirme konusundaki duyarlılığına vurgu yapıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler