Konya SMMMO’dan seminer

Konya SMMMO’dan seminer

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nda (SMMMO), üyelere ve stajyerlere yönelik, "Dönem Sonu Mali Tablo Düzenleme Esasları" semineri verildi.

Başkan İsmail Turan, seminer öncesi, son günlerde Türkiye'de yaşanan terör olaylarını lanetlediğini belirterek, şehit olan vatandaşlara Allah'tan rahmet diledi.

Eğitim çalışmalarının güncel konularla ilgili hızla devam ettiğini belirten Başkan İsmail Turan, “Dönem Sonu Mali Tablo Düzenleme Esasları mesleğimiz açısından önemli bir konu. Bu doğrultuda İbrahim Değirmenci üstadımız bizlere önemli bilgilendirmeler yapacak. Meslektaşlarımız iş bakımından yoğun bir dönemden geçiyor. Bizlerde bu yoğunluk arasında hem bilgimizi tazeleyecek hem de Dönem sonu işlemlerinde hata yapmamak için bugünkü seminerimizi takip edeceğiz. İlçelerdeki meslektaşlarımız da semineri web sitemiz üzerinden canlı yayında takip ediyor. Katılımınızdan dolayı teşekkür ediyor, bugünkü seminerin başarılı ve faydalı geçmesini diliyorum” dedi.

Oda Başkanı İsmail Turan’ın açılış konuşmasından sonra katılımcılara Dönem Sonu Mali Tablo Düzenleme Esasları hakkında Yeminli Mali Müşavir İbrahim Değirmenci tarafından seminer sunumu yapıldı.