Sahibinden.com neden açılmıyor? İlk açıklama geldi

Sahibinden.com neden açılmıyor? İlk açıklama geldi

Türkiye'nin önde gelen e-ticaret platformlarından biri olan Sahibinden.com, gece yarısından bu yana kullanıcılarına sunucu hatası ile erişim sorunu yaşatıyor. İşte, yaşanan soruna dair son dakika açıklaması!

Türkiye'nin popüler e-ticaret platformlarından biri olan Sahibinden.com, gece saatlerinden itibaren kullanıcılarına sunucu hatası ile erişim sorunu yaşatıyor. Özellikle ikinci el konut ve otomobil satışlarının yoğun olarak gerçekleştiği platform, bu süre zarfında bilgisayar ve cep telefonu tarayıcıları üzerinden erişim sağlanamıyor.

Sahibinden.com'dan ilk açıklama geldi

Sorunla ilgili olarak Sahibinden.com'un resmi Instagram hesabı üzerinden yapılan açıklamada, "Alan adı hizmeti sağlayan firmayla yaşadığımız teknik bir sorun nedeniyle platformumuza şu anda erişim sağlanamamaktadır. Sorunun en kısa sürede giderilmesi için ilgili firmanın çalışmaları devam etmekte olup, konu çözüldüğünde yeniden bilgilendirme yapılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyururuz." ifadelerine yer verildi.

sahibi.jpg

Diğer yandan Medyanın Elli Tonu isimli bir X kullanıcısı, "http://sahibinden.com domaini yıllık dönem ödemesi gecikince boşa düştü ve Florida'dan bir network şirketi olan Network Solutions LLC tarafından 2025 yılına kadar satın alındı." iddiasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.