DevFest Konya: Karatay Belediyesi bilişim dünyasını ağırladı

DevFest Konya: Karatay Belediyesi bilişim dünyasını ağırladı

Google Developer Groups Konya (GDG) ve Karatay Belediyesi iş birliği ile düzenlenen DevFest Konya 2023, bilişim dünyasının öncülerini genç yeteneklerle buluşturdu.

Konya'nın merkez ilçesi Karatay Belediyesi, Türkiye'nin en büyük yazılım etkinliği "DevFest Konya 2023"e ev sahipliği yaparak bilişim dünyasını ağırladı. Celalettin Karatay Kongre ve Gençlik Merkezi'nde gerçekleşen etkinliğe, Türkiye'nin dört bir yanından binlerce yazılım geliştirici, tasarımcı ve teknoloji meraklısı genç katıldı.

Türkiye'nin en büyük yazılım etkinliği DevFest Konya gerçekleştirildi

Etkinlik kapsamında, yapay zeka, derin öğrenme, mobil uygulama geliştirme teknikleri, Google toplulukları ve yazılım kodlaması gibi konularda konuşmacılar gençlere bilgi verdi. Besim Altınok, Göktuğ Özdemir, Salih Güler, ve birçok sektör lideri, katılımcılara sektördeki yenilikçi gelişmeleri aktardı.

Türkiye'nin en büyük yazılım etkinliği DevFest Konya gerçekleştirildi

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, etkinliği ziyaret ederek, "DevFest Konya 2023"e ev sahipliği yapmanın mutluluğunu dile getirdi. Kılca, gençlerin bilişim dünyasındaki değişimlere ayak uydurabilmeleri için bu tür etkinliklerin önemine vurgu yaparak, etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür etti.

Türkiye'nin en büyük yazılım etkinliği DevFest Konya gerçekleştirildi

Google Developer Groups Konya organizatörü Nurullah Emin Sünbül, etkinliğin rekor kırdığını belirterek, "Bugün burada 22 farklı oturum 21 farklı konuşmacımız ile genç arkadaşlarımızla buluştuk. DevFest Konya 2023 etkinliği için, 5 binden fazla başvuru aldık ve 4 bin katılımcı ile rekor kırdık ve bu oranla tarihe geçiyoruz." dedi.

Google Developer Groups (GDG) Konya'nın organizatörlüğünde gerçekleşen "DevFest Konya 2023" etkinliğine katılan gençler de, organizasyonun içeriği ve sunumların kalitesinden memnuniyetlerini dile getirerek, gelecek yıllarda benzer etkinliklerin düzenlenmesini beklediklerini ifade etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.