8. kattan düşen 17 yaşındaki genç kız hayatını kaybetti

8. kattan düşen 17 yaşındaki genç kız hayatını kaybetti

Yeni Çamlıca Mahallesi'nde 8. kattan düşen genç kız olay yerinde vefat etti, ailesi sinir krizi geçirdi.

Ataşehir'de yaşanan trajik olay, Yeni Çamlıca Mahallesi'nde 10 katlı bir apartmanda gerçekleşti. 17 yaşındaki genç kız, henüz bilinmeyen bir nedenle apartmanın 8'inci katından düşerek hayatını kaybetti.

Olay Nasıl Gerçekleşti?

Olay, Ataşehir Yeni Çamlıca Mahallesi'ndeki 10 katlı bir apartmanda yaşandı. Edinilen bilgilere göre, 8'inci katta oturan 17 yaşındaki genç kız, henüz öğrenilemeyen bir sebeple kendisini boşluğa bıraktı. Düşme seslerini duyan apartman sakinleri dışarı çıktıklarında, genç kızın yerde hareketsiz yattığını gördü ve hemen sağlık ekiplerine haber verdi.

Sağlık ve Polis Ekipleri Olay Yerinde

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, genç kızın hayatını kaybettiğini belirledi. Genç kızın naaşı, olay yerindeki incelemelerin ardından morga kaldırıldı. Olayı duyan genç kızın ailesi, sinir krizi geçirerek acılarını dile getirdi.

Olayın Sebebi Araştırılıyor

Polis ekipleri, 17 yaşındaki genç kızın ölüm sebebini belirlemek amacıyla detaylı bir inceleme başlattı. Genç kızın intihar mı ettiği, yoksa başka bir sebepten ötürü mü düştüğü henüz netlik kazanmadı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

8. kattan düşen 17 yaşındaki genç kız hayatını kaybetti

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.