Öfkeli damadı kimse durduramadı: Kanlı tartışma kamerada

Adana'nın Seyhan ilçesinde yaşanan dehşet verici olayda, Hakim A. isimli şahıs boşanma aşamasındaki eşi ve ailesinden üç kişiyi katletti. Olay anına dair görüntülerde mahalle sakinlerinin "Hakim yapma" diye bağırdığı duyuldu.

Adana'nın merkez Seyhan ilçesi Gülbahçesi Mahallesi'nde yaşanan korkunç olay, dün öğle saatlerinde meydana geldi. Şükran A., eşi Hakim A. ile şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma kararı almış ve ailesinin evine yerleşmişti. Bu süreçte dünyaya gelen 3 aylık bebeği Deniz'i babasına göstermeyen Şükran A., eşinin öfkesinin hedefi oldu.

Silahlı Saldırıyla 4 Kişiyi Hayattan Kopardı

Hakim A., kayınbabasının evine gelerek Şükran A. ile görüşmek istedi. "Bana çocuğumu neden göstermiyorsun?" diyerek tartışma başlatan Hakim A., belindeki tabancayı çıkararak önce eşine, ardından kayınvalidesi Leyla A., kayınbabası Turgut E. ve kayınbiraderi Muhammed E.'ye kurşun yağdırdı. Olay yerinde 4 kişi hayatını kaybederken, Hakim A. bebeğini alarak babası Şerif A. ile birlikte 81 EM 836 plakalı otomobille kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.

Cinayet Anı Kamerada

Olay anı cep telefonu kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde mahalle sakinlerinin "Hakim yapma" diye bağırdığı, ancak Hakim A.'nın otomobiline gidip silahını doldurarak yerde yatan eşine tekrar ateş ettiği görüldü. Bu kan donduran görüntüler, mahalle sakinlerini şok içinde bıraktı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler