AA'nın "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı

AA'nın "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı

Mersin'de AA'nın "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara dağıtıldı

MERSİN (AA) - Anadolu Ajansı (AA) tarafından hazırlanan "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı, Mersin'de demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara dağıtıldı.

Darbe girişiminde yaşanan tüm gelişmelerin, AA muhabirlerinin anlık haberleri ve olay anındaki fotoğraflarıyla kronolojik sıraya göre derlendiği kitabın dağıtımı, Cumhuriyet alanında kurulan stantta gerçekleştirildi.

Kitabı alan vatandaşlardan Cahit Kazımoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, böyle bir kitabın hazırlanmasından dolayı memnun olduklarını belirterek, ''Rabbim sizlerinde yardımcınız olsun. Sizin gibi iyi insanlar olduğu sürece, sizin gibi doğru medya olduğu sürece Türkiye yıkılmaz. Bu bayrak hiç bir zaman yere atılmaz. Her zaman göklerde dalgalanır.'' dedi.

Öte yandan, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimine tepki göstermek amacıyla meydanlara inan vatandaşlar ellerinde Türk bayraklarıyla "demokrasi nöbeti"ni tutmaya devam ediyor.

Kurulan platformda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçmiş dönemlerde katıldığı televizyon programlarından kesitler izleyen vatandaşlar, zaman zaman da "Recep Tayyip Erdoğan" ve "Vatan Sana Canım Feda" gibi sloganlar atıyor.

AA'nın "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler