AA'nın "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı

AA'nın "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı

Bolu Valisi Baruş:- "Demokrasi tarihimiz içinde gerçekten çok ciddi bir belge niteliği taşıyan AA tarafından hazırlanmış bu kitabın bugünün tarihine kayıt düşme açısından çok önemli olduğuna inanıyorum"

BOLU (AA) - Bolu Valisi Aydın Baruş, Anadolu Ajansı (AA) tarafından hazırlanan "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabının tarihe kayıt düşme açısından çok önemli olduğunu belirtti.

Baruş, kendisine hediye edilen kitabı inceledikten sonra AA muhabirine yaptığı açıklamada, 15 Temmuz'daki darbe girişimine değindi.

Baruş, "Demokrasi tarihimiz içinde gerçekten çok ciddi bir belge niteliği taşıyan AA tarafından hazırlanmış bu kitabın bugünün tarihine kayıt düşme açısından çok önemli olduğuna inanıyorum. Bütün vatandaşlarımızca bu kitabın okunmasını tavsiye ediyorum. Milletimizin, nasıl büyük bir beladan kendi iradesiyle nasıl kurtulduğunu anlatan bu yayını gelecek nesillere de çok iyi anlatmalarını diliyorum." değerlendirmesinde bulundu.

"Gerçekten milletimizin direnişi bir kahramanlık destanıdır." ifadesini kullanan Baruş, "Bu destan, bu kitapta fotoğraflarıyla ve özet bilgileriyle aktarılmıştır. Bu açıdan da bu yayını hazırlayan AA'ya çok teşekkür ediyorum. AA'da çalışan tüm muhabir arkadaşlara da teşekkür ediyorum. Bu yayının da mümkün olduğunca bütün halkımıza dağıtılmasını temenni ediyorum." şeklinde konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler