Adem Çopur'dan Mansur Yavaş'ın Korumaları ve CHP İlçe Başkanı Hakkında Suç Duyurusu

Adem Çopur'dan Mansur Yavaş'ın Korumaları ve CHP İlçe Başkanı Hakkında Suç Duyurusu

AK Parti Mut İlçe Başkanı Adem Çopur, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın korumaları ve CHP Mut İlçe Başkanı Abdurrahman Günay hakkında kendisine saldırdıkları gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu.

AK Parti Mut İlçe Başkanı Adem Çopur, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın Mut Zeytin ve Zeytinyağı Festivali'nde yaptığı konuşma sırasında Yavaş’ı sözlü olarak eleştirdi. Eleştirilerin ardından Yavaş’ın korumaları ve bazı CHP üyeleri ile Çopur arasında kısa süreli bir arbede yaşandı. Yaşanan olayın ardından Çopur, kendisine saldırdıklarını iddia ederek Mansur Yavaş’ın korumaları, CHP Mut İlçe Başkanı Abdurrahman Günay ve bazı CHP'liler hakkında suç duyurusunda bulundu.

CHP İlçe Başkanı ve Üyeler Serbest Bırakıldı

Savcılık, olayın ardından CHP Mut İlçe Başkanı Abdurrahman Günay, CHP üyeleri Mehmet Deveci ve Şuayip Yılmaz’ı ifadeye çağırdı. İfade işlemleri sonrasında CHP ilçe başkanı ve iki partili serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, tarafların durumu yargıya taşındı.

Darp İddiasıyla Suç Duyurusu

Adem Çopur, Yavaş’ın korumaları ve CHP’liler hakkında darp suçlamasıyla suç duyurusunda bulunarak olayı yargıya taşıdı. Festivalde yaşanan bu olay, ilçede geniş yankı uyandırırken, siyasi gerilimlerin artmasına neden oldu. Olayla ilgili yasal süreç devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.